Gamle Nyheder

Årets arbejdsdag afholdes
lørdag d. 7. maj Kl. 11 på fællesarealet.

Medbring gerne lettere haveredskaber såsom hække
/grensaks, rive og en stol.

Der skal også køres til genbrugspladsen, så en trailer eller to
får vi også brug for.

Vi slutter af med kartoffelsalat/frikadeller samt øl/vand.

Pga. af maden vil vi gerne vide, hvor mange der ca. kommer.

Mail/sms til formanden:
torbengrip@gmail.com / 24267409
Vi håber på stort fremmøde.

Venlig hilsen Bestyrelsen
 
 
 
Billeder fra Task Force Rynkeroses indsats  i området ved badebroen den 10-10-2021.

 

 

John skriver 30.07.2021

Hej

Jeg har bugseret en drivende jolle tæt på færgens mole tirsdag morgen, mangler nogen sin jolle kontakt 50511131.

 

Sommer 2020
Etablering af Fibernet
Fibia undersøger i samarbejde med Grundejerforeningen og lokale ildsjæle, om der er grundlag for at etablere fibernet i området.
Man kan tilmelde sig fibernet på hjemmesiden: www.fibia.dk/odden
Fibernet giver et lynhurtigt og meget stabilt bredbånd. Med hastighedsgaranti helt op til 1000/1000 Mbit/s, giver fibernet masser af kapacitet til nutidens mange digitale oplevelser.
Du får mange mulig¬he¬der for at se knivskarpt HD-TV, arbejde effektivt hjemmefra, kontakte borgerser¬vice via videotele¬fon, leje film med din fjernbetjening og meget mere.
Hvis interessen er stor, kan etableringen af fibernet i dit område være det næste område Fibia etablerer.
Udvalget af produkter hos Fibia: Internet, tv, telefon samt fritidshusprodukter (husk at klikke på ”Sommerhus”) kan ses på Fibias hjemmeside www.fibia.dk
Waoo Fritid-produkterne adskiller sig fra øvrige Waoo produkter ved, at de er billigere og at abonnementerne kan sættes på pause i de perioder, man ikke benytter dem.
Hvis man tilmelder sig fibernet med en Waoo Fritid internethastighed på 50/50 Mbit/s inden 30.september 2020, kan omkostningerne for de første 6 måneder se ud som nedenfor:
Eksempel hvor abonnementet anvendes i hele bindingsperioden (ved tilmelding inden 30.september 2020):
• Etableringspris – engangsomkostning kr. 1.495,-
• Abonnement på 50/50 Mbit/s internetforbindelse i 6 måneder (6 x 199 kr.) kr. 1.194,-
Tilsammen kr. 2.689,-
Bindingsperioden er 6 mdr. Herefter er prisen 199 kroner per måned i de måneder abonnementet er aktivt og 49 kroner per måned i de måneder abonnementet ikke er aktivt.
Husk også at etableringsprisen er arbejdsløn og dermed kan trækkes fra på boligjobordningen, det giver små 500 kr. retur hvis fradraget bruges. Se mere på www.skat.dk
Den forpligtelse en sommerhusejer, i dette tilfælde, pådrager sig ved at tilmelde sig fibernet, er altså at betale kr. 2.689,-. Fakturering for installation og produkt sker først når fibernettet er aktivt.
Eksempel hvor abonnementet sættes på pause i en periode på 5 måneder:
• Etableringspris – engangsomkostning kr. 1.495,-
• Abonnement på 50/50 Mbit/s internetforbindelse i 1 måned (1 x 199 kr.) kr. 199,-
• Aktivering af hvilende abonnement kr. 49,-
• Hvilende abonnement i 5 måneder (5 x 49 kr.) kr. 245,-
Tilsammen kr. 1.988,-
Bindingsperioden er 6 mdr., heraf kan de 5 mdr. være i hvile (som i ovennævnte eksempel). Herefter er prisen 199 kroner per måned i de måneder abonnementet er aktivt og 49 kroner per måned i de måneder abonnementet ikke er aktivt.
Den forpligtelse en sommerhusejer, i dette tilfælde, pådrager sig ved at tilmelde sig fibernet, er altså at betale kr. 1.988,-.
Husk også at etableringsprisen er arbejdsløn og dermed kan trækkes fra på boligjobordningen, det giver små 500 kr. retur hvis fradraget bruges. Se mere på www.skat.dk
Bestilling efter 30.september 2020, etableringspris 1995 kr.
Der kan oprettes et Waoo Fritidsabonnement, hvis boligen i BBR-registeret er registreret som fritidshus, link til brochuren https://www.fibia.dk/privat/internet-tv-telefoni/sommerhus/waoo-fritid/
Hvis boligen er registreret som helårsbeboelse, skal man vælge en af de internetabonnementer, der er beskrevet på Fibias hjemmeside www.fibia.dk
 
 
 
 
 
Søborg den 15-12-2019
Til Grundejerforeningen Vestergårds medlemmer.
Hermed fremsendes referatet fra grundejerforeningens sidst afholdte general-forsamling lørdag den 3. august 2019.
Referatet står desuden på foreningens hjemmeside https://www.grundejerforeningenvestergaard.dk
Kontingentet for 2019-2020 er igen på 700 kr., og indbetales til grundejerforeningens konto i Danske Bank 1551 3945308. Sidste rettidige indbetaling af årskontingent er 31. januar 2020.
Den fælles arbejdsdag forventes afholdt 2. maj 2020. Der vil i løbet af foråret 2020 komme yderligere information, dels på hjemmesiden og dels på opslagstavlen som er placeret i svinget ved Sejerøvej/Tunøvej.
Dato for næste generalforsamling: Lørdag den 8. august 2020 kl. 10 i Odden Forsamlingshus, lille sal.
På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske alle en rigtig god jul og et godt nytår.
Med venlig hilsen
Piet Strømsted, kasserer piet@daphis.dk
 
 
Et emne på generalforsamlingen var bekæmpelse af den invasive japanske pileurt!

 

 

Se hvad du kan gøre  her (Åbner i ny fane)

 

Arbejdsdagen den 4. maj afholdt med et nydeligt resultat. Vi kan gå sæsonen i møde med oprejst pande.
Arbejdsdag lørdag den 4 Maj Vi mødes på Fællesarealet kl 11
Medbring meget gerne lette haveredskaber såsom hækkesakse/river da der skal klippes lidt rosenbuske.. Vi kunne også bruge en bil eller to med trailer da der bliver lidt kørsel til genbrugspladsen.. Bagefter er der Kartoffelsalat frikadeller vin samt øl og sodavand på fællesarealet så medbring gerne en stol . Kh Bestyrelsen
 
Søværnets Skole, Center for Våben Gnibenvej 55 4583 Sjællands Odde
Kære Grundejerforening/Ejerlaug
Det er med glæde, at vi på Søværnets Skole, Center for Våben sender vedhæftede invitation til at besøge os lørdag den 18. august 2018 i tidsrummet 10 til 16. (Åbner i nyt faneblad).
Vi slår portene op til et væld af interessante ting, så alle kan se og opleve, hvad vi beskæftiger os med i vores hverdag. Der bliver mulighed for at sejle med vores store, kraftfulde gummibåde, få demonstreret skydning med tungt maskingevær og skydning med 76mm og 35mm kanoner, se og ikke mindst høre opstart af vores hurtige jetdrone, opleve overflyvning af flyvevåbnets F-16 fly med mere. Man kan ved forskellige stande få viden om blandt andet missiler, mindedykkernes arbejde, overflade- og undervandsdroner for slet ikke at tale om Seahawk helikopter og opleve Søværnets Tamburkorps. Billederne på invitationen siger måske mere.
Kom og vær med – det bliver en kanon dag.
Jeg håber, at mange vil benytte sig af invitationen.
Med venlig hilsen
Anders Beck Jørgensen Kommandørkaptajn Chef for Søværnets Skole, Center for Våben
 
Arbejdsdag den 12/5 2018 afholdt.
Bestyrelsen siger Tak til de 16 medlemmer der mødte op til arbejdsdagen.. Det var dejligt at se både gamle og nye ansigter. Solen skinnede fra en skyfri himmel så vejret var perfekt og vi havde nogle rigtig hyggelige timer. Der blev slået græs, klippet rosenbuske og ryddet op både på fællesarealet og stranden. Så nu ser der rigtig pænt ud..

Her nyder nogle af arbejdsdagens deltagere det gode vejr og Kirstens lækre frikadeller med kartoffelsalat efter veludført dåd!

Arbejdsdag lørdag den 12/5 2018.

Vi mødes på Fællesarealet kl 10

Medbring meget gerne lette haveredskaber såsom hækkesakse/river da der skal klippes lidt rosenbuske..

Vi kunne også bruge en bil eller to med trailer da der bliver lidt kørsel til genbrugspladsen..

Bagefter er der Kartoffelsalat frikadeller vin samt øl og sodavand på fællesarealet så medbring gerne en stol ..

Kh Bestyrelsen

 
Bestyrelsen indkalder til ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestergård: Generalforsamlingen afholdes lørdag den 1. oktober 2016 kl 10, Samsøvej 6, 4583 Yderby Lyng. Se indkaldelsen her (Kommer i ny fane)
Bestyrelsen indkalder ikke til den årlige arbejdsdag i 2016. da Fællesarealet ved stranden allerede er i pæn stand.
Bestyrelsen påminder om, at sidste rettidige indbetaling af kontingent er den 31. januar 2016 . Beløbet på 700 kr. indbetales til Grundejerforeningens konto i Danske Bank 1551  3945308.
Efterårsstormene Gorm og Helga – Storm Rapport pr. 8-12-2015: Enkelte væltede træer (De involverede er blevet orienteret).                             Generelt er vores område heldigvis sluppet for de store                                                         ødelæggelserSkulle man være bekymret, ville det måske                             være en idé, at lægge søndagsturen forbi Odden.
 
Den ordinære generalforsamling 2015 blev afholdt lørdag den 1. august 2015 kl. 12.00-14.00 på Fællesarealet ved stranden. Se referat hér.
Den årlige arbejdsdag 2015 er blevet afholdt . En stor tak til de fremmødte, som med en målrettet arbejdsindsats præsterede at rette op på det bøjede vejskilt ved Lyøvej, at udbedre skader på det ene bord- og bænkesæt på fællesarealet, at trimme buskadset og at rydde op på stranden. Alt sammen til gavn og glæde for os alle.
Print Friendly, PDF & Email