Velkommen til Grundejerforeningen Vestergårds hjemmeside.

Fremhævet

Grundejerforeningen  Vestergård befinder sig i Odsherred Kommune og dækker området mellem Oddenvejen og Sejerøbugten i Yderby Lyng på Sjællands Odde. Foreningens interne vejnet udgøres af den centrale Sejerøvej og, fra nord til syd, de mindre veje Hesseløvej, Læsøvej, Samsøvej, Tunøvej, Omøvej og Lyøvej, der
sikrer forbindelsen mellem de 69 matrikler og det fælles strandareal ved Sejerøbugten.

Se kort over Grundejerforeningen Vestergård på Google Maps

Den ordinære generalforsamling 2021 er blevet afholdt

Til Grundejerforeningen Vestergårds medlemmer.

Hermed fremsendes referatet fra grundejerforeningens sidst afholdte generalforsamling, lørdag den 7. august 2021.

Referatet forelligger  her  og åbner i ny fane.
Kontingentet for 2021-2022 er igen på 700 kr., og indbetales til grundejerforeningens konto i Danske Bank  1551  3945308.
Sidste rettidige indbetaling af årskontingent er 31. januar 2022.

NB! På generalforsamlingen blev det vedtaget at afholde en ekstra efterårs-arbejdsdag.
Denne afholdes lørdag d. 30. oktober 2021 klokken 10.
Vi mødes på fællesarealet som vanligt.

Den ordinære fælles arbejdsdag forventes afholdt lørdag d. 7. maj 2022.
Der vil i løbet af foråret 2022 komme yderligere information, dels på hjemmesiden og dels på opslagstavlen som er placeret i svinget ved Sejerøvej/Tunøvej.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske alle et godt efterår.

Dato for næste generalforsamling: Lørdag den 6. august 2022 kl. 10 i Odden Forsamlingshus.

Piet Strømsted, kasserer

piet@daphis.dk

Nachspiel efter Generalforsamlingen lørdag den 7. august 2021

Vi mødes til hyggeligt samvær på vores fælles strandareal  efter Generalforsamlingen er slut (ca. kl. 12.) Medbring egen frokost og evt. klapstol.
Foreningen vil sørge for øl, vand og vin.
I tilfælde af regnvejr eller storm vil arrangementet blive aflyst.
Vi ses forhåbentlig  til sammenkomsten på fællesarealet den 7.
Sommerlige hilsner
Hanne, Lyøvej  1. 😁   🍷

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2021

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Vestergård, lørdag den 7 august 2021 klokken 10 i Odden forsamlingshus, store sal Skoletoften 6, 4583 Odsherred.  Dagsorden ifølge foreningens vedtægter. Se dagsorden, det reviderede regnskab for 2020-2021 og budget for 2021-2022, samt det specificerede regnskab for hjertestarteren .
For at downloade tryk her:   Indkaldelse til generalforsamling 2021.
Tillæg til indkaldelsen.

Invitation til arbejdsdag 8-5-2021 kl. 10.

Årets arbejdsdag afholdes lørdag d. 8. maj

Naturplejevandring på fællesarealet lørdag d. 8. maj kl. 10 med Jørgen Stoltz.

Derefter afholder vi den årlige arbejdsdag på fællesarealet og slutter af med kartoffelsalat/frikadeller samt øl/vand.

Medbring gerne lettere haveredskaber såsom hække/grensaks, rive og en stol.

Der skal også køres til genbrugspladsen, så en trailer eller to får vi også brug for.

Pga. af maden vil vi gerne vide, hvor mange der ca. kommer. Mail/sms til formanden: torbengrip@gmail.com / 24267409

Vi håber på stort fremmøde.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Den ordinære generalforsamling 2020 er blevet afholdt

Kære grundejer

Hermed fremsendes referatet fra grundejerforeningens sidst afholdte generalforsamling, lørdag d. 8. august 2020.

Referatet foreligger her og åbner i ny fane.

Kontingentet for 2020-2021 er igen på 700 kr., og indbetales til grundejerforeningens konto i
Danske Bank 1551   3945308.
Sidste rettidige indbetaling af årskontingent er 31. januar 2021.

Den fælles arbejdsdag forventes afholdt lørdag d. 8. maj 2021.
Der vil i løbet af foråret 2021 komme yderligere information, dels på hjemmesiden og dels på opslagstavlen som er placeret i svinget ved Sejerøvej/Tunøvej.

På generalforsamlingen blev der fremsat et ønske om afholdelse af et socialt arrangement (fællesspisning) på fællesarealet i foreningens telt,
senere samme dag, som afholdelsen af næste generalforsamling dvs. Lørdag d. 7. august 2021.
Hanne Meyer, Lyøvej 1, påtog sig opgaven at være tovholder for dette arrangement, tusind tak for det.
Dette kan dog kun gennemføres hvis der melder sig tilstrækkeligt med personer til sammen med Hanne at arrangere dette.
Interesserede opfordres til at kontakte Hanne på meyhec@mail.dk eller in persona hvis de kommer forbi Lyøvej 1.

Foreningen har i samarbejde med de 2 andre grundejerforeninger, anskaffet en hjertestarter som sidder på maskinbygningen Sejerøvej 2A.
Der afholdes et fælles hjertestarterkursus på fællesarealet lørdag den 19. september 2020 kl. 10. Man kan bare møde op.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske alle et godt efterår og håber at alle kommer godt og sikkert gennem den anderledes virkelighed som omgiver os.

Dato for næste generalforsamling: Lørdag den 7. august 2021 kl. 10 i Odden Forsamlingshus.

Piet Strømsted, kasserer
piet@daphis.dk

Fjæsing alarm!!!

Sjællands Odden 10. august 2020

Til Grundejerforeningen Vestergård.

Lørdag aften, 8. august omkring solnedgang fangede Thomas 3 fjæsinger ud for vores strand. Desuden så han adskillige jage og springe i vandet lige ud for røret.

Vi har ikke tidligere mødt fjæsinger i denne mængde på vores side af Odden og vil derfor henstille til medlemmerne at tænke over faren og træffe de foranstaltninger, som for eks. badesko, hver især synes er nødvendige.

Thomas og Denise Hoppe

Tunøvej 4